Congrescommissie | 21 november 2018 | Hotel Veenendaal

 

     

Nico Croon is verzekeringsarts en jurist, werkzaam bij De Amersfoortse Verzekeringen als medisch adviseur en coördinator opleiding en professionalisering. Hij is oud hoofdredacteur van het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde en lange tijd medisch adviseur van GAK, GMD en UWV geweest.

         
     

Sinds 1986 is Rulanda Kruyssberge werkzaam als bedrijfsarts. De reden waarom zij destijds voor dit vak heeft gekozen, heeft alles te maken met het belang van preventie waar zij al in haar studententijd mee bezig was. Onder andere door het organiseren in 1982 van een studentencongres Demedicalisering. Daarnaast heeft ook de wetenschappelijke onderbouwing van het vak haar belangstelling en om die reden is zij sinds 2003 betrokken bij het TBV en sinds 2013 ook bij het TBV Congres. Zij voelt zich nog steeds een bedrijfsarts met de ‘voeten in de klei’. Tot 2017 heeft zij vooral voor industriële bedrijven gewerkt en op dit moment werkt zij vooral voor zorg- en onderwijsinstellingen.

         
      Katrien Mortelmans is het Vlaamse redactielid bij het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde en vertegenwoordigt de redactie in de congrescommissie. Zij heeft ervaring als arts (huisarts, bedrijfsarts en verzekeringsarts), als academisch en toegepast wetenschappelijk onderzoeker met een PhD over artsensamenwerking en verzuim, en als senior manager (Directielid Mensura - grootste Belgische arbodienst 2012-2016). In 2016 en 2017 gunt ze zichzelf een sabaticall leave om zich volop toe te leggen op een Executive Master in Business Administration aan de Vlerick Business School en om consultancy-opdrachten te vervullen via haar éénmansbedrijf KaMoCo. Je vindt haar op LinkedIn.
         
       

Sjef Wijnen, verzekeringsarts, UWV SMZ Eindhoven.

Aanmelden


€ 325,-  Abonnee tarief TBV

€ 395,-  Regulier tarief

€ 599,-  Commerciële tarief 

Schrijf nu in!

Deel dit event via

     

Twitter mee #tbvcongres